Find din ejendomsmægler

EDC Poul Erik Bech AROS, Aarhus NPoul Erik Bech AROS, Aarhus N

EDC Poul Erik Bech AROS er ejet og drevet af EDC AROS og EDC Poul Erik Bech med tilsammen 8 butikker i Aarhus Kommune, 14 butikker i Østjylland og 48 butikker på landsplan.
Poul Erik Bech AROS, Aarhus N

Tryghed i salget

En af vores vigtigste opgaver er at skabe et tillidsfuldt samarbejde med alle vores kunder, og hos os er kunden altid i centrum. Hos din ejendomsmægler i Aarhus N har vi samlet et professionelt team med mange års erfaring, som gør alt for at leve op til dine forventninger og ønsker. Du kan derfor trygt sætte din ejendom til salg hos EDC Aarhus N, da vi vil være med til at sikre en tryg og sikker bolighandel.

Vi har køberne

EDC Aros er en af branchens mest besøgte mæglersider med mange tusinde besøgende hver dag. Det betyder, at hvis du sætter dit hus til salg hos EDC Aros Aarhus N, så vil din ejendom blive set af flere interesserede købere hver eneste dag. I den forlængelse er vi dagligt i kontakt med potentielle købere, hvor vi ved alt om, hvad de efterspørger. Med vores brede netværk kan du få et stort forspring og et godt salg, da vi kun finder seriøse købere til din bolig. Du kan med fordel se nærmere på vores køberkartotek, hvor du kan få et overblik over, hvor mange købere, der søger en bolig som din.

Find din drømmebolig hos EDC Aarhus N

Vi ønsker, at vores kunder bliver vejledt korrekt, når de skal købe deres drømmebolig. Derfor kan du tage os med gennem hele processen, da vi har en særlig bred forståelse for boligmarkedet og ønsker at opfylde vores kunders behov. Vi kan gøre dig klogere på flere forskellige muligheder, hvor vi med glæde vil tage dig med ud og se de unikke boliger sammen med dig. Hos EDC Aarhus N tilbyder vi et gratis intromøde for at få afklaring på, hvad du netop har af krav til din kommende bolig. Kontakt os derfor allerede i dag, hvor vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.