Find din ejendomsmægler

EDC Poul Erik Bech AROS, Aarhus CPoul Erik Bech AROS, Aarhus C

EDC-mægler beliggende i hjertet af Aarhus.
Poul Erik Bech AROS, Aarhus C

Alle boliger og købere samlet ét sted

Du kan med fordel købe dit hus eller sætte din nuværende ejendom til salg hos EDC Aarhus C. Vi sikrer, at ejendomsmæglerne har kendskab til lokalområdet og gør alt for at få din bolighandel sikkert og trygt i hus. Med mange års erfaring og et stort netværk, er vi i løbende kontakt med mulige købere og sælgere hver eneste dag. Det sikrer en markant hurtigere bolighandel, hvor vi EDC-mæglere gør os meget umage for at finde den bedste løsning til dig.

Drømmebolig i hjertet af Aarhus

Er du på jagt efter din drømmebolig, så kan EDC Aros i Aarhus C hjælpe dig, da vi har et varieret udvalg af boligtyper til salg. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende intromøde for at få afklaring på, hvad du ønsker dig og har af personlige krav til din kommende bolig. I den forlængelse giver vi dig adgang til Danmarks største køberkartotek, så du får et unikt overblik over alle boliger, der er til salg og netop matcher dine behov.

Sammen sælger vi din bolig

Hos EDC Aros Aarhus C bestemmer du selv, hvordan din bolig skal sælges, da du kan vælge imellem flere salgsmodeller. Har du lyst til at spare penge og selv håndtere fremvisningen, eller har du måske lyst til at lade EDC-mægleren stå for det hele, så har du mulighed for det. Få en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom og lad os hjælpe dig godt videre. Vi gør alt for, at salget af din bolig bliver en god oplevelse, hvor du er med gennem hele processen. For os er det nemlig vigtigt, at kunden altid er i centrum.

Kontakt os gerne i dag

Ejendomsmæglerne i Aarhus C tilbyder at hjælpe dig med alt inden for salg og køb af ejendomme. Alt du skal gøre er at kontakte os og fortælle om din boligsituation, hvor vi sammen vil finde den perfekte løsning til dig. EDC Aarhus C ser frem til at høre fra dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.