Find din ejendomsmægler

EDC AROS TranbjergAROS Tranbjerg

Hos EDC AROS Tranbjerg J bliver du mødt af topmotiverede, engagerede og energiske indehavere, ejendomsmæglere og sagsbehandlere, som tager dig i hånden gennem hele processen.
Tranbjerg

Din lokale ejendomsmægler

Efter mange års erfaring og en bred viden om lokalområderne, kan du trygt sætte din bolig til salg eller købe din drømmebolig hos EDC Aros Tranbjerg. Vi gør os meget umage for at finde den bedste løsning til dig, hvor vi sammen lægger en plan for din boligsituation. Uanset hvad dine behov og ønsker er, så sørger vi altid for, at bolighandelen kommer sikkert og trygt i hus.

Hundredvis af boliger til salg

Ønsker du at finde din drømmebolig, så kan EDC Aros Tranbjerg hjælpe dig godt på vej, da vi tilbyder et bredt udvalg af boligtyper. Vi giver dig adgang til et af Danmarks største køberkartoteker, så du kan få et unikt indblik i alle boliger, der er til salg, og som netop matcher dine behov og krav. I den forlængelse tilbyder vi et gratis møde, hvor du kan fortælle alt om dine personlige krav og forventninger til din kommende bolig, så mæglerne kan finde den bedste og mest oplagte løsning til dig.

Hvordan vil du sælge?

Hos EDC Aros Tranbjerg bestemmer du helt selv, hvordan din bolig skal sælges. Har du lyst til at spare udgifterne og selv håndtere fremvisningerne og annonceringen, eller er du måske mere tryg ved at lade vores mæglere stå for det? Hos din ejendomsmægler i Tranbjerg tilbyder vi endnu flere salgsmodeller til dig, hvor vi med vores mange års erfaring kan finde den model, der passer bedst til dig og dit boligsalg. Med denne rådgivning kan du hurtigst komme i mål med dine ønsker til salget.

Kontakt os

Uanset om du ønsker at købe eller sælge, kan EDC Tranbjerg finde den bedste løsning til dig. Alt du skal gøre er at kontakte os og fortælle om din boligsituation, hvor vi er med dig gennem hele processen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.