Find din ejendomsmægler

EDC Aros BrabrandAros Brabrand

Vi er lokaliseret på Hovedgaden i Brabrand og sælger boliger i hele den vestlige del af Aarhus. Vi er glade for at kunne hjælpe sælgere og købere godt på vej i Brabrand, Tilst, Sabro og Harlev – og vi er naturligvis lokalkendte i hele området.
Brabrand

Alle boliger og købere samlet et sted

EDC Aros Brabrand kan du trygt sætte din ejendom til salg eller købe din drømmebolig.

Vi sikrer, at du får en ejendomsmægler, der har et bredt kendskab til lokalområderne, hvilket skaber en bedre mulighed for bolighandel. I den forlængelse har vi hundredvis af boliger til salg i hele landet, hvor vi med flere års erfaring kan finde netop den bolig, som passer bedst til dig. Vi har Danmarks største køberkartotek, hvor vi er i løbende kontakt med potentielle købere. Det skaber derfor den bedste chance for, at vi finder en køber til din bolig meget hurtigere. Du kan med EDC Aros Brabrand derfor opleve en hurtigere bolighandel.

Vi sælger din bolig sammen

Hos EDC Aros Brabrand er kunden altid i centrum. Uanset hvad dine behov og ønsker er, så gør vi alt for, at du er tilfreds. Derfor lægger vi sammen en plan for dit boligsalg, hvor du er med igennem hele processen. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige salgsmodeller, når du ønsker at sælge din ejendom. Er du til “solgt eller gratis”, eller har du sågar fundet en køber selv, så tilbyder vi sådanne modeller. Find din foretrukne salgsmodel der passer bedst til dig og din situation, og vi vil yde vores bedste, når du har besluttet dig. Vores ejendomsmægler gør os umage for at sikre, salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse. Derfor er vi med dig gennem hele processen fra, hvor du beslutter dig for at sætte din bolig til salg til, at du har nøglerne i hånden til din nye bolig.

Kontakt os i dag

EDC Aros Brabrand sidder klar til at hjælpe dig med alt inden for køb og salg af ejendomme. Kontakt os derfor allerede i dag og fortæl, hvad vi kan gøre for dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.