Find din ejendomsmægler

EDC AROS EbeltoftAROS Ebeltoft

Vi er glade for at kunne hjælpe sælgere og købere godt på vej i Ebeltoft og på Mols – og vi er naturligvis lokalkendte i hele området.
Ebeltoft

Vi er din foretrukne ejendomsmægler

Med vores mange års erfaring og massiv viden om lokalområderne kan du trygt sætte din ejendom til salg eller købe din drømmebolig hos EDC Aros Ebeltoft.

Vi besidder Danmarks største køberkartotek, som dermed giver dig det fulde overblik over alle boliger, der er til salg, og netop matcher dine behov og ønsker. At være en del af vores køberkartotek gør det nemmere og hurtigere for dig at finde din drømmebolig, da du altid er opdateret på nye sager. Ønsker du at sælge, så kan du få en uforpligtende salgsvurdering af din bolig. Hos ejendomsmægleren i Ebeltoft gør vi os meget umage for at sikre salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse. Du kan selv bestemme, hvordan du vil sælge afhængigt af, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. Hos EDC Aros Ebeltoft er du altid med igennem hele processen.

Hvorfor Ebeltoft eller Mols?

Mols har et stort og fredfyldt landskab, der ligger ud til Jyllands østkyst. Med en smuk natur tæt på vandet kan du opleve en masse og samtidig slappe helt af i de fantastiske omgivelser. Mols har ligesom hovedbyen Ebeltoft mange turister om sommeren, som også vil nyde den gode stemning og de skønne områder. I Ebeltoft vil du opleve det hyggelige fællesskab, hvor du kan føle dig tryg. Gennem de seneste år har der været en stigende befolkningstilvækst, hvor områderne med natur og vand kun bliver mere og mere populært. Her findes der alt fra nybyggede ejendomme til ældre og charmerende boliger.

Kontakt os i dag

Ebeltoft og Mols byder på mange muligheder, hvor mæglerne hos EDC Aros Ebeltoft vil kunne hjælpe dig godt videre med alt inden for køb og salg af ejendomme. Kontakt os gerne i dag og fortæl os om dine ønsker og behov. Sammen kan vi finde den bedste løsning til dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.