EDC AROS

EDC dækker hele landet

EDC har eksisteret siden 1971 og er i dag Danmarks største ejendomsmæglerkæde med mere end 230 selvstændige mæglerbutikker med omkring 1.200 medarbejdere. Vi dækker derfor hele landet og målretter vores indsats, så både køber og sælger får mest muligt ud af vores mange års viden og ekspertise.

Oplev vores professionelle mæglere

Når du vælger EDC Aros, vil du møde en masse mæglere, som har en stor faglighed, troværdighed og et højt engagement, hvilket vi mener er nøglen til at skabe den perfekte bolighandel. Vi gør os ekstra umage hver eneste dag - faktisk så umage, at vi gør lidt mere end forventet. Derfor kan vores professionelle håndværk, brede markedsforståelse samt stærke værdier i fællesskab skabe netop de boligresultater, som du drømmer om.

Find din nærmeste ejendomsmægler

Hos EDC ejendomsmægler ønsker vi at være det naturlige og første valg af mægler, når det kommer til køb eller salg af alle typer ejendomme. Derfor har vi her på siden samlet vores afdelinger, så du nemt kan finde din nærmeste ejendomsmægler. Det er nemlig en stor fordel at vælge en mægler nær dig, da de besidder en udvidet og unik viden omkring lokalområderne, hvilket i sidste ende skaber en mere tryg og sikker bolighandel.

Du er velkommen til at kontakte os

Hos EDC Aros sætter vi altid kunden i centrum, og vi er glade for at hjælpe både købere og sælgere godt på vej. Vores mæglere er med dig hele vejen igennem fra det tidspunkt, hvor du beslutter dig for at sælge din ejendom til, at du står med nøglerne i hånden til din nye bolig. Kontakt os allerede i dag og fortæl os om din boligsituation, og hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.