Find din ejendomsmægler

EDC AROS GaltenAROS Galten

Med en flot butik og et højt uddannelsesniveau, sælger vi boliger i et område fra Harlev i øst til Låsby og Sorring i vest og selvfølgelig i hele postnummer 8464.
Galten

Din lokale ejendomsmægler i Galten

Vores vigtigste opgave er at skabe et tillidsfuldt samarbejde med alle vores kunder, hvor EDC Aros Galten vil gøre alt for at leve op til dine forventninger, behov og ønsker. Hos os er kunden altid i centrum. Vi tilbyder en ydelse, der gør det nemmere at få en sammenhæng mellem køb- og salgstidspunkt, som dermed giver dig et bedre overblik over handelsforløbet. Uanset om du ønsker at købe eller sælge din bolig, fritidshus eller erhvervsejendom, så vil ejendomsmæglerne i Galten give dig en god og tryg oplevelse.

Hundredvis af boliger til salg

Når du vil købe din drømmebolig, kan du vælge mellem forskellige boligtyper, som netop matcher dine personlige ønsker. Med et af landets største køberkartoteker vil du få direkte besked, når der er et boligmatch. I den forlængelse besidder ejendomsmæglerne i Galten en udvidet viden om lokalområderne, som dermed sikrer en god og sikker bolighandel.

Vi sælger din bolig sammen

Når du vil sælge, så tilbyder vi et gratis salgstjek og en grundig vurdering af din bolig. Dette vil give dig et retvisende billede af din ejendom, hvor vi sammen udarbejder en handlingsplan vedrørende salget af din bolig. Du får en personlig og dygtig mægler, som sørger for at følge dig gennem hele processen fra start til slut. Vidste du, at EDC har branchens mest besøgte mæglersite med over en million besøgende hver dag? Det betyder, at vores mæglersite får din ejendom til at blive set af flere interesserede købere hver eneste dag.

Du kan med fordel kontakte os

Ejendomsmæglerne i Galten vil stå til rådighed for at hjælpe dig med alt inden for salg og køb af ejendomme. Vi er med dig hele vejen igennem fra det tidspunkt, hvor du beslutter dig for at sætte din bolig til salg til, at du har nøglerne i hånden til din drømmebolig. Kontakt os i dag og lad os vide, hvad vi kan gøre for dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.