Find din ejendomsmægler

EDC AROS HornsletAROS Hornslet

En sikker handel!
Hornslet

Vi hjælper købere og sælgere godt på vej

Du kan trygt sætte din bolig til salg eller købe din drømmebolig hos EDC Aros Hornslet. Vi tilbyder en bred markedsforståelse, professionelt håndværk samt stærke værdier, som alt sammen vil medføre, at din bolighandel kommer hurtigt og sikkert i hus. Vi dækker hele området ved Hornslet og målretter vores indsats, så både købere og sælgere får mest muligt ud af vores lokale viden og erfaring. Ejendomsmæglerne i Hornslet sætter altid kunden i centrum, hvor vi er glade for både at kunne hjælpe købere og sælgere godt på vej.

Hvorfor EDC Hornslet?

Som landets største ejendomsmæglerkæde har vi flest tilbud til boligsøgende, hvor du kan afgrænse din søgen ved at vælge dine kriterier ud fra ønsker og behov til din kommende bolig. Med vores tilbud sikrer du derfor at have det fulde overblik over alle boliger, der vil passe bedst til dig.

Hos ejendomsmæglerne i Hornslet tilbyder vi professionel og personlig rådgivning. Vi tilbyder de muligheder, der netop passer til dig, hvor vi måske endda kan få dig til at se nogle muligheder, som du ikke selv havde overvejet. Tag os med i processen omkring din kommende ejendom og du vil føle dig tryg og korrekt vejledt. Hvis du ønsker at sælge din bolig, så tilbyder EDC Hornslet et gratis salgstjek og en grundig vurdering af din ejendom. Vi gør os meget umage for at sikre, salget af din bolig bliver en tryg og god oplevelse for dig. Vi hjælper med selve forhandlingen af boligen, gennemgang af relevante dokumenter og meget mere. Vi har ansvaret for dig og din bolig, og vi sikrer, at du kommer godt videre.

Du er velkommen til at kontakte os

Vi kender værdien af at gøre en ekstra indsats, hvilket vi gør hver dag - for vores egen og for vores kunders skyld. Vi kan hjælpe dig med alt inden for køb og salg af ejendomme, så kontakt EDC Hornslet i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.