Find din ejendomsmægler

EDC AROS LystrupAROS Lystrup

Lystrup

Din foretrukne ejendomsmægler i Lystrup

Ønsker du en personlig og professionel rådgivning, når du skal købe din drømmebolig, så tilbyder vi det hos EDC Lystrup. Vores team består af lokale mæglere, der har et stort netværk og bredt kendskab til lokalområderne, som dermed kender alle fordelene ved både nye og ældre kvarterer i Lystrup. Med mange års erfaring og ekspertise gør vi alt for, at din bolighandel kommer sikkert i hus. I området sælger vi blandt andet større og mindre villaer, fritidshuse og rækkehuse. Er du interesseret i en landejendom, så tilbyder vi også det. Du skal blot fortælle vores ejendomsmæglere i Lystrup om dine behov og krav til din kommende bolig, og vi vil gøre os meget umage for at finde netop det, som du leder efter.

Lad os sælge din bolig sammen

Hos EDC Aros i Lystrup tilbyder vi et gratis salgstjek og dybdegående vurdering af din bolig, for dermed at kunne finde den helt rigtige pris for din ejendom. Vi tilbyder forskellige løsninger af salget af din bolig alt afhængigt af, hvad du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. Med vores store køberkartotek kan du få et unikt indblik i, hvor mange købere der er interesseret i en bolig som din. Vi er i løbende kontakt med interesserede købere og ved alt om, hvad de efterspørger. Din ejendomsmægler i Lystrup er med dig gennem hele processen fra, når du beslutter dig for at sælge din ejendom til, at du står med nøglerne til din nye bolig. Vi gør derfor alt for at skabe tryghed og en god oplevelse for dig.

Kontakt os gerne

Vi står til rådighed for alt inden for køb og salg af ejendomme. Hos EDC Lystrup vil vi glæde os over at være en del af din bolighandel og finde den bedste løsning til dig. Kontakt os allerede i dag og fortæl os om, hvad vi kan gøre for dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.