Find din ejendomsmægler

EDC AROS Viby JAROS Viby J

Hos EDC AROS Viby J bliver du mødt af topmotiverede, engagerede og energiske indehavere, ejendomsmæglere og sagsbehandlere, som tager dig i hånden gennem hele processen.
Viby J

Vi er din foretrukne ejendomsmægler

Hos EDC Viby J sikrer vi, du får en ejendomsmægler med et stort netværk og bredt kendskab til lokalområderne, som skaber en bedre mulighed for at købe eller sælge. I den forlængelse tilbyder vi også en personlig og professionel rådgivning, der sørger for, at din bolighandel kommer sikkert og trygt i hus. Du kan derfor med fordel sætte din ejendom til salg eller købe din drømmebolig hos ejendomsmægler Viby J, da vi målretter vores indsats, så både købere og sælgere får opfyldt deres behov og ønsker.

Kæmpe køberkartotek

Når du vil købe din drømmebolig, er det altid rart at kunne vælge imellem forskellige boligtyper, som netop opfylder ens personlige krav. Hos EDC Viby J tilbyder vi et af Danmarks største køberkartoteker, som gør det muligt for dig at have det fulde overblik over alle boliger, der er til salg, og som netop matcher dine ønsker. Vores køberkartotek gør det derfor nemmere og hurtigere at finde din drømmebolig, da du som kunde altid vil være opdateret.

Vi sælger din bolig sammen

Hos din ejendomsmægler i Viby J tilbyder vi en uforpligtende og gratis salgsvurdering af din bolig, hvor vi indsamler alle de nødvendige oplysninger, så vi sammen kan finde den rigtige pris på din bolig. Vi gør os meget umage for, at salget af din bolig bliver en god oplevelse for dig, og vi tager dig derfor med gennem hele processen. Du har mulighed for at vælge imellem forskellige salgsmodeller, hvor vi tilbyder alt fra at vores mæglere skal stå for det hele til, hvor du kan spare udgifterne og stå for mere selv. Sammen kan vi finde den model, der passer bedst til dig, sådan du hurtigst kommer i mål med dine ønsker til salget. Uanset hvad dine behov og krav er, gør EDC Viby J alt for, at du er tilfreds.

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.