Få et gratis salgstjek

Og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.


Overvejer du at sælge din bolig?

At sælge sin bolig kan være en langvarig og omstændig proces, som både kan påvirke dig følelsesmæssigt og økonomisk. Men hos EDC Aros ønsker vi, at det skal blive en god oplevelse at sælge sit hus. Derfor sørger vi altid for at tilbyde en erfaren og personlig EDC-mægler, som forstår at sætte sig ind i kundes behov, og som sørger for at følge kunden igennem hele processen, så det bliver en god og overskuelig bolighandel. Vidste du, at du kan tjekke på vores hjemmeside, hvor mange købere der er interesserede i din bolig, inden du sætter din ejendom til salg? Dette er en oplagt mulighed for at se, hvor mange potentielle købere der kunne være interesserede i din bolig.

Få et gratis og uforpligtende salgstjek

Ved din EDC ejendomsmægler kan du bestille et gratis salgstjek hos din lokale EDC-mægler ved at udfylde formularen her på siden. Vi tilbyder markedets grundigste salgsvurdering, og vurderingen er helt uforpligtende. Et EDC salgstjek består af en professionel og grundig vurdering af din boligs salgspris. Vi beregner dit overskud, hvor du får et bud på salgstiden ved 3 forskellige priser. Derudover får du forslag til, hvad du kan gøre for at gøre ejendommen mere attraktiv for købere, og du får flere vigtige informationer om, hvad en god og sikker bolighandel er. Med sådan et salgstjek af din bolig kan du komme ét skridt nærmere på at kunne realisere dine drømme om at købe en ny bolig.

Hvorfor vælge EDC Aros?

Hos EDC ejendomsmægler tilbyder vi en god og professionel rådgivning om boligkøb, boligøkonomi og finansiering, og du får kendskab til selv den mindste detalje. Her sætter vi altid kunden i centrum, og vi gør alt for, at du er tilfreds. Du kan blandt andet vælge en onlinepakke, så du kan booste dit boligsalg med annoncering på internettet og gøre din ejendom mere synlig for mulige købere. Derudover tilbyder vi forsikringer via Gjensidige, så du kan komme sikkert og trygt gennem bolighandlen.