Find din ejendomsmægler

EDC AROS RøndeAROS Rønde

Vi er lokaliseret på Hovedgaden i Rønde og sælger boliger i hele Syddjurs.
Rønde

Landets største ejendomsmæglerkæde

Hos EDC Aros Rønde har vi stærke værdier og målretter vores indsats, så både købere og sælgere får mest muligt ud af vores lokale viden og brede markedsforståelse og dermed sikrer en tryg bolighandel.

Som landets største ejendomsmæglerkæde har vi flest tilbud til boligsøgende, hvor du på vores hjemmeside kan se alle de unikke boliger, der er til salg lige nu. Hvis du er interesseret i at sælge din ejendom, giver vi dig en unik mulighed for at få at se, hvor mange købere, der er interesserede i en bolig som din via vores køberkartotek.

Vi sælger din bolig sammen

Vi tilbyder en uforpligtende og gratis vurdering af din bolig og dens værdi, hvor vi sammen finder den rigtige pris. Hos ejendomsmægler Rønde bestemmer du helt selv, hvordan du vil sælge. Du kan vælge mellem forskellige løsninger afhængigt af, hvor meget du selv vil stå for, og hvor meget vi skal tage os af. Hos EDC Aros Rønde gør vi os meget umage for, at salget af din bolig bliver en god oplevelse for vores kunder. Vores mæglere følger dig derfor gennem processen, fra du har besluttet dig til at sælge, til du selv står med nøglerne i hånden til din nye bolig.

Lad EDC Rønde hjælpe dig med køb af bolig

Uanset hvilken form for bolig du ønsker at eje, vil ejendomsmægler Rønde kunne give en professionel og personlig rådgivning. Vi besidder en stærk lokalviden og ved alt om juridiske formaliteter, så du ikke behøver tænke på det. Ønsker du at være opdateret og have det fulde overblik, når der kommer nye boliger til salg, så kan du tilmelde dig vores køberkartotek. Her får du løbende besked om de nye boliger, der er til salg, og som matcher netop dine behov og krav til din kommende bolig. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at finde din drømmebolig

Vi har et KÆMPE køberkartotek Måske har vi allerede køberen til din bolig Bliv kontaktet

Bestil et gratis Salgstjek og vind 1 ud af 50 gavekort på 500,-!

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.